Haberler

Ermaçevder'den Sekmen'e Ziyaret

Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (ERMAÇEVDER) Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (ERMAÇEVDER) Yönetim Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Göreve başladığı günden itibaren adeta ziyaretçi akınına uğrayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ERMAÇEVDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin, yönetim kurulundaki üyeler ve Mahallebaşı esnafından oluşan bir heyetle bir araya geldi. 2 bin üyesi adına Mehmet Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Murat Girgin, bölgeye yapılacak yatırımlar hakkında Sekmen'den bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ziyarete büyük bir ilgi göstererek bu bölgeye yapacağı yatırımları anlattı. Sekmen, semt garajının yenileneceğini, birkaç resmi kurumun bu bölgeye getirileceğini, hayvan pazarının bu bölgeye yakın bir yerde olacağını, çevre düzenlemesinin yapılacağını ve alt yapının yapılacağını vurguladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title