Haberler

    Erlinin Hazinesi - Çocuk Oyunu

    Babası uzun bir seyahate çıkmadan önce Erli'ye bir hazine bırakır fakat hazineyi açabilmesi için 5 anahtara ihtiyacı olduğunu söyler. Bu anahtarları arayıp bulması gerektiğini söyler. Erli anahtarları aradığı yolculuğunda güneşle tanışır güneş ona zeka soruları sorar ve akıl anahtarını verir, ilk anahtarı bulan Erli yolculuğuna devam eder ve bir korsan adasına gelir korsan Erliye hazine sandığının başında beklemesini rica eder ve dürüstlüğünü test eder ve dürüstlük anahtarını verir, daha sonra gittiği adada kavga eden kız ve erkek çocuklar vardır, bunların barışmasına yardım eden Erli onlardan da sevgi anahtarını alır, son gittiği ada çok kirlidir Erli dayanamaz ortalığı temizler ve denizkızı ona çevre anahtarını verir. Böylece Erli dört anahtar bulmuş olur. Fakat ne kadar ararsa arasın son anahtarı bulamaz ve ülkesine döner. Seyahatten dönen babasına son anahtarı bulamadığı için hazineyi açamadığını üzüntüyle söyler, babası da ona son anahtarın cesaret anahtarı olduğunu diğer anahtarları bularak buna zaten sahip olduğunu, asıl hazinenin kendisi olduğunu anlatır.

    Çocuklarımız Erli'nin maceralarını izlerken akıl, dürüstlük, sevgi, çevre bilinci gibi erdemlerinin önemi kavradıkları gibi

    özgüvenin ve cesaretin, bu erdemlerle bir hazineye dönüşeceği mesajını da alacaklardır.

    Tüm Halkımız Davetlidir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title