Haberler

Erkeksepeti.com.tr'ye Türkiye'den İlgi Büyüyor

Manuel Conejo ve Florent Steiner adında iki genç girişimcinin sosyal ağlardaki kadın-erkek ilişkilerini farklı bir biçimde ele alarak hayata geçirdiği ve dünyada milyonlarca üyeye sahip AdopteUnMec.com, ErkekSepeti.

Manuel Conejo ve Florent Steiner adında iki genç girişimcinin sosyal ağlardaki kadın-erkek ilişkilerini farklı bir biçimde ele alarak hayata geçirdiği ve dünyada milyonlarca üyeye sahip AdopteUnMec.com, ErkekSepeti.com.tr adıyla geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yaptı. O zamandan bu yana büyük ilgi gören site, tanıtım faaliyetleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Firma, ilk tanıtım faaliyetini onedio.com ile gerçekleştirdi. "Kızlar Hadi Teste: Senin Erkek Tipin Hangisi?" ve "Kızlar Bu Test Tam Sizlik: 2016'da Sana İlaç Gibi Gelecek Erkeği Söylüyoruz!" testleriyle dikkatleri üzerine çeken ErkekSepeti.com.tr, Onedio'nun 2015 yılındaki en başarılı testlerden birisi seçildi.

Samimi sosyal medya anlayışıyla hayatımıza giren Scorp'ta ise geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen tanıtım, kısa zaman içerisinde yüzlerce kişi tarafından yorumlandı ve büyük ilgi gördü.

ErkekSepeti.com.tr, önümüzdeki dönemde de internet üzerinden yapacağı tanıtımlarla hedef kitlesine ulaşmaya devam edecek. Tüm dünyada 12 milyondan fazla üyeye sahip olan ve aylık 1 milyonu aşkın aktif kullanıcısı olan Erkeksepeti.com.tr'ye, GooglePlay ve AppStore üzerinden mobil olarak da erişebilmek mümkün.

ErkekSepeti.com.tr hakkındaki detaylara bilgilere www.erkeksepeti.com.tr facebook.com/ErkekSepeti ve twitter.com/ErkekSepeti adreslerinden ulaşılabiliyor.

AppStore: https: //itunes.apple.com/tr/app/erkeksepeti/id1017802995'mt=8&ls=1

GooglePlay: https: //play.google.com/store/apps/details'id=com.adopteunmec.androidtr

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title