Haberler

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye, konuk ettiği Sivas Kongre Lisesi Basketbol'u 77-75 yendi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye, konuk ettiği Sivas Kongre Lisesi Basketbol'u 77-75 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, hakem Gözde Sancar ve Ömer Sarı yönetti.

İlk periyodu 18-16, devreyi ise 36-32 kazanan Sivas ekibi, üçüncü çeyreği de 55-55 berabere tamamladı.

Malatya ekibi, toparlanarak son çeyrekte de etkili oyununu sürdürerek, salondan 77-75 galip ayrıldı. Malatya Büyükşehir Belediye, bu skorla grupta namağlup liderliğini sürdürdü.

Başantrenör Erol Akdeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün oyuncularının istedikleri kapasitede oynamadıklarını belirtti.

Akdeniz, "Biraz form düşüklüğü vardı. Grubumuzdaki en zorlu rakiplerden biri Sivas Kongre Lisesi takımı. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Varlarını yoklarını ortaya koydular. Sonuçta namağlup olarak ilk devreyi bitirdik. Bir ay ara var. Daha iyi hazırlanıp ikinci devreye bu gruptan birinci çıkmak istiyoruz. Hedeflerimiz var. İnşallah hedeflerimize kavuşuruz. Bize destek veren kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu takım onların eseri." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Ömer Sarı Malatya Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title