Haberler

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi E Grubu'nda mücadele edecek olan Safranbolu Belediyespor'un rakiplerinin belli olduğunu bildirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi E Grubu'nda mücadele edecek olan Safranbolu Belediye spor'un rakiplerinin belli olduğunu bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik ekip ve oyuncuların büyük bir mücadele örneği göstererek üst tura yükseldiklerini söyledi.

Takımlarına güvendiklerini ifade eden Aksoy, "Sezon başında yenilenen kadromuz, hocamız ve yönetimimizle birlikte hedef olarak her zaman bir üst ligi düşündük. Ligin başlamasıyla birlikte oyuncularımız bu gücün kendilerinde olduğunu bizlere gösterdiler. Ben öncelikle oyuncularımızı gözlerinden öpüyor, kutluyorum. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak 2009 yılından bu yana özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı spora teşvik için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. Gerek stadyumun yeniden yapılması, gerek ışıklandırılması gerekse her mahalleye yaptığımız içerisinde spor alanlarının olduğu konsept parklarla bu teşviki güçlendirdik. Yine yeni yönetimler, hocalar ve oyuncularla futbol ve basketbol takımlarımızı güçlendirdik. İnşallah önümüze koyduğumuz hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.

79 takımın yer aldığı ligde en iyi savunma yapan ekip olduklarını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Tabii ki rakiplerimizi hiçbir zaman küçümsemiyoruz ama bize göre Safranbolu Belediyespor bu guruptan da alnının akıyla çıkacak kapasitededir. Ben sezon boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen taraftarımıza, teknik heyetimize ve yönetimimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza da başarılı bir sezon diliyorum."

Kaynak: AA / Spor

Necdet Aksoy Safranbolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title