Haberler

Erkekler 10 Bin Metre Finalinde Milli Atletlerden Polat Kemboi Arıkan Altın, Ali Kaya İse Gümüş...

Amsterdam-dhaavrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 10 bin metre finalinde milli sporculardan Polat Arıkan altın, Ali Kaya ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Amsterdam-dha

avrupa Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 10 bin metre finalinde milli sporculardan Polat Arıkan altın, Ali Kaya ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Milli sporculardan Arıkan 28.18.52'lik derecesiyle altın, Ali Kaya ise 28.21.42'lik derecesiyle gümüş madalyaya uzandı. Bu kategoride İspanyol Antonia Abadia ise 28.26.07 ile üçüncü sırada yer aldı. Türkiye, bu sonuçla şu ana kadar şampiyonada 3 altın, ikişer gümüş ve bronz madalya kazandı.

3000 METRE SU ENGELLİ DE ARAS KAYA'DAN GÜMÜŞ MADALYA

3000 metre su engelli finalinde de iki Türk atlet yarıştı. Aras Kaya, müsabakayı 8: 29.91 ile şampiyon Mahieddine Mekhissi-Benabad'ın arkasında ikinci olarak noktalarken gümüş madalya kazandı. Aras, yarışta en iyi derecesini de iki saniyeden fazla geliştirdi. İkinci kez Avrupa şampiyonası finali koşan Hakan Duvar ise 8: 44.03 ile Avrupa 12'incisi olarak finiş gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amsterdam Ali Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title