Haberler

Erkek Voleybol Takımı Şampiyonluğa Emin Adımlarla Yürüyor

Güncelleme:

Ünilig Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Tunceli Üniversitesi'ni kendi evinde 3-0 mağlup etti ve ilk yarıyı namağlup tamamladı.

Ünilig Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Tunceli Üniversitesi'ni kendi evinde 3-0 mağlup eden Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı ilk yarıyı namağlup tamamladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ünde izlediği karşılaşmadan sonra Eyigün öğrencileri tebrik etti ve başarı dileklerini paylaştı.

Ünilig Erkek Voleybol Turnuvası'nda ilk müsabakasını Bitlis Eren Üniversitesi ile gerçekleştiren Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçını Bingöl Üniversitesi ile oynayarak 3-0 kazandı. Üçüncü maçında Malatya İnönü Üniversitesi'ni3-1, dördüncü maçında Adıyaman Üniversitesi'ni 3-0 kazanan Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı son olarak Tunceli Üniversitesini'de 3-0 yenerek ilk yarıyı şampiyon olarak tamamlamayı bildi.

Erkek Voleybol Takımı'nın oynadığı oyundan memnun olduklarını belirten_ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Antrenör Öğretim Görevlisi Suat Cerit, "İki yıldır Malatya İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımını yenemiyorduk. Malatya Üniversitesi'ni deplasmanda yenmek çok gurur verici oldu. Malatya İnönü Üniversitesini deplasmanda 3-1 gibi güzel bir skorla yenmek bizi motive etti, böyle oynamaya devam edip Üniversitemize şampiyonluğu getireceğiz" dedi. Takımı maç sonu tebrik eden ve öğrencilerle tek tek tokalaşan Prof. Dr. Sabri Eyigün, öğrencilere oynadıkları oyundan fazlasıyla mutlu olduklarını ve devamını beklediklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title