Haberler

Erkek Turiste Üstsüz Gezme Cezası

Dha DIŞ HABER ? Erkek turiste üstsüz gezme cezasıEnis Aksu / Bangkok, 14 Nisan (DHA) - Tayland'ın kuzey şehri Chiang Mai'da İngiliz bir turiste Songkran (Su Bayramı) eğlencelerine üzerinde bir şey olmadan katıldığı için para cezası kesildi.

Dha DIŞ HABER ? Erkek turiste üstsüz gezme cezası

Enis Aksu / Bangkok, 14 Nisan (DHA) - Tayland'ın kuzey şehri Chiang Mai'da İngiliz bir turiste Songkran (Su Bayramı) eğlencelerine üzerinde bir şey olmadan katıldığı için para cezası kesildi.

Tayland başbakanı Prayut Chan-ocha geçtiğimiz günlerde su bayramı için Tay vatandaşları uygunsuz giyinmemeleri konusunda uyarmış ve genel ahlak kurallarına uymayanların tutuklanacağını belirtmişti. Jimmy (28) adlı İngiliz turist ise elinde su tabancasıyla eğleniyordu ve bir anda polisi karşısında buldu. İngiliz turist üstsüz gezip kuralları çiğnediği gerekçesiyle karakola götürüldü.

İngiliz turist verdiği ifadede havaların çok sıcak olduğu için tişörtünü çıkardığını amacının kuralları çiğnemek olmadığını vurguladı ve hafifletici sebepler nedeniyle 100 Baht (9 Lira) ceza ödeyerek serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayland Bangkok Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title