Haberler

Erkek Hemşire, Sigara İçtiği İçin Ceza Kesilince Müdürü Falçata ile Yaraladı

Bursa'da Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde erkek hemşire olarak çalışan 32 yaşındaki Mustafa Çetin, nöbet sırasında hastanede sigara içtiği için hakkında tutanak hazırlanması üzerine sinirlenip, Hastane Müdürü Cihat Yenigün'ü falçata ile boğazından yaraladı.

Bursa'da Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde erkek hemşire olarak çalışan 32 yaşındaki Mustafa Çetin, nöbet sırasında hastanede sigara içtiği için hakkında tutanak hazırlanması üzerine sinirlenip, Hastane Müdürü Cihat Yenigün'ü falçata ile boğazından yaraladı. Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen Çetin gözaltına alındı.

Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan erkek hemşire Mustafa Çetin, dün gece yoğun bakım ünitesinde nöbete kaldı. Gece hastanenin yangın merdivenlerinde sigara içen Çetin'i güvenlik görevlileri gördü. Mustafa Çetin iş çıkışı evine giderken olayı gören güvenlik görevlileri ise tutanak hazırlayarak durumu Hastane Müdürü Cihat Yenigün'e bildirdi. Yenigün, çalışanı hakkında işyerinde sigara içtiği için Kabahatler Kanunu'na göre 91 TL para cezası kesti.

Yaşanan bu gelişmeyi evde arkadaşlarıyla yaptığı telefon görüşmesinden öğrenen Mustafa Çetin hemen hastaneye geldi. Önce Başhekim ile görüşmek isteyen Çetin, daha sonra makamına gittiği Hastane Müdürü Cihat Yenigün ile konuştu. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Çetin, yanında bulunan falçata ile Müdür Yenigün'ü boğazının iki yerinden yaraladı.

Güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen Çetin daha sonra polis ekiplerine teslim edilirken, aynı hastanede ameliyata alınan Hastane Müdürü Yenigün'ün boğazındaki yaralar dikildi. Kan şekeri yükselen Yenigün, ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ne gelen Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, kavganın müdürün personeli hakkında içtiği sigara nedeniyle işlem yapmasından çıktığını açıkladı. Olayın, taammüden öldürmeye yönelik teşebbüs olduğunu açıklayan Aşkın, Müdür Yenigün'ün sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çetin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title