Haberler

Erkek Çocuğuna Tecavüz İddiasına Battaniyeli Savunma

Güncelleme:

Adana'da evden kaçan 15 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen şüphelinin, "Acıdım evime aldım, gece beraber yattık, ancak aramıza battaniye koydum" dediği öğrenildi.

İddiaya göre, Seyhan ilçesi Dervişler Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan A.D. (15) annesine yalan söylediği için evden kaçtı. A.D. Merkez Park'a gelerek burada gezmeye başladı. Akşam olduğunda ise yine parkta kalan çocuğun yanına sürücü kursunda öğretmenlik yapan Ö.B. (46) isimli şahıs geldi. Çocuk şahsa evden kaçtığını gidecek yeri olmadığını karnının da aç olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ö.B. önce çocuğun karnını doyurup daha sonra da evine götürdü.

ÇOCUĞU 2 GÜN BOYUNCA EVDE TUTMUŞ

Çocuğu 2 gün boyunca evinde tutan Ö.B.'nin çocuğa 3 kez tecavüz ettiği iddia edildi. Zanlı banyo yaparken çocuk evden zanlının cebinden kredi kartı ve otomobilinin anahtarını alarak evden kaçtı. A.D. gidecek yeri olmadığı için bu kez de Çocuk Şube Müdürlüğü yanındaki parka gitti.

POLİSE TECAVÜZÜ ANLATIP ADRES VERDİ

Burada tek başına bank üzerinde yatarken çocuk şube polisleri gelerek çocuğa neden parkta kaldığını sordu. Çocukta evden kaçtığını söyleyince polis çocuğu şubeye götürdü. Çocuk burada bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini anlatıp adını ve adresini verdi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ö.B.'nin evine baskın yaptı.

AYNI YATAKTA YATTIK ANCAK...

Zanlı sorgusunda çocukla parkta karşılaştığını acıyıp evine götürdüğünü yemek yedirdiğini gece de çocuğa diğer oda da yatmasına söylediğini ancak çocuğun kendisinin yanında yatmak istediğini bu nedenle aynı yatakta yattıklarını ancak araya battaniye koyduğunu söylediği öğrenildi.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Polis zanlının sorgusunu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk etti. Zanlı savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme zanlıyı Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Seyhan Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (20)

(......)Mobil-IOS:

Lutilik meşhur oldu Türkiye'de Yunanistan İtalya İran ve maalesef bizim ülke lutilikte meşhur

67
7
yanıtYanıtla
kartacalıMobil-IOS:

Gene mi adana

25
3
yanıtYanıtla
ceyhanli:

seyhan kurtlerin yasadigi semt az bilseniz kurtlerin adanayi ne hale getirdigini anlarsiniz

9
13
yanıtYanıtla
futbolMobil-ANDROID:

pislik çocuk işte iftira atıyor millete

4
16
yanıtYanıtla
..:

NORMAL BİRŞEY ZATEN ÇOĞU ERKEK ERKEĞE BÖYLE TAKILIYOR BUNLAR GÖZ ÖNÜNE ÇIKANLARDAN SADECE 1 TANESİ DUYULMAYAN ÇIKMAYANLADA TAKILIYOR İŞTE

5
5
yanıtYanıtla
Kaan mutluMobil-IOS:

Yapmışsa cezasını bulur,merak etmeyin...

6
2
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

SAYIN CUMHURBASKANI TÜRKIYEDE BOZULAN AHLAKSIZLIKLARIN 12 SENEDEN BERI SORUMLUSU SIZLERSINIZ.BUNUN HESABINI ALLAHA VEREMEYECEKSINIZ.

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınemekli:

ya iftiraysa hemen sazan gibi atlamayın ne olacako adamın gururu

6
1
yanıtYanıtla
muratMobil-ANDROID:

ikisinde de var madem çocuğu buldun niye evine götürüyorsun kaçmış işte karakola götür. çocuk kredi kartı nı niye alıp kaçıyor madem dürüst dünyanın sonu geldi allahım sen bilirsin herşeyi neler oluyor

7
0
yanıtYanıtla
CAMOKAAA Mobil-ANDROID:

yaziklar olsun o adamaki bir cocukla yatiyor sütü bozuk erif kiz mi kalmadi türkiyede cocuklan yatiyor böylelerini camokaya teslim edecekler köpek eti bunlara yedirip öldürmugecem her gün işkence yapacagim buna

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title