Haberler

'Erkek Avcı'sının Son Kaçamağı

Güncelleme:

Alparslan Türkeş'in oğlu, Kaddafi'nin oğlu, İbrahim Tatlıses'in oğlu , Muslera derken şimdi de sıra Alp Kırşan'da.

Son dönemde yaptığı kaçamaklarla sürekli gündemde kalan Ebru Şancı bu sefer de kafayı Survivor'dan yeni dönen Alp Kırşan'a taktı.

Bir dönem Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın haremine bile girerek kendi deyimiyle hasekisi olan Ebru Şancı, şimdilerde neredeyse her hafta başka biri ile görüntülüyor. Çoğu zaman bu ilişkileri yalanlayan Şancı her defasında da magazinciler tarafından fotoğraflanıyor.

AK Parti İstanbul milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ve Galatasaraylı kalecisi Muslera gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettiren ve adı "erkek avcısı"na çıkan Ebru Şancı'ın son kaçamağı Zeynep Dörtkardeşler'le beraber olduğu bir süre önce gündeme gelen Alp Kırşan oldu.

Geçtiğimiz gece bir grup arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'daki Catamaran Club'a giden Şancı ile Kırşan, bir ara sarmaş dolaş bir şekilde eğlendi. Şancı ile Alp Kırşan'in hedef şaşırtmak için ise bu sırada yanlarındaki diğer kişilerle dans etmeye çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Magazin

Ahmet Kutalmış Türkeş Alp Kırşan Ebru Şancı Kaddafi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title