Haberler

Erkek Arkadaşınızın Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

Bir erkeğin aldattığını anlamak çok zor değil aslında. Sadece bazı ipuçlarını değerlendirmek, erkeğin tavırlarını gözlemlemek yeterli!

Eşinizin ya da sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını mı merak ediyorsanız? Sadakatsizlik nasıl başlar, ihanet nasıl anlaşılır? Bahsedeceğimiz davranış değişikliklerinin hepsi değilse bile bazılarının mevcut olup olmadığını gözlemlemelisiniz.

Kendine Daha Çok Bakar

Aldatan erkeği anlamanın en bildik yolu, onu gözlemleyip kendine eskisinden daha çok bakıp bakmadığını anlamaktır. Çünkü erkekler kadınlara göre dışarıdan nasıl görüneceklerini kestirmek, ince hesaplar yapmak konusunda daha başarısızdırlar.

Erkekler aldattığında dikkatsizdirler… Kendilerine daha fazla bakmaya başlar, yeni kıyafetler alır, sık banyo yapar, yeni parfümler alır, rejim ya da egzersize başlar, akşam eve beklenmedik saatlerde gelip, işte sürekli bir toplantı hali yaşadıklarını ifade ederler… Dolayısıyla birlikte olduğunuz erkeğe bir de bu açıdan bakmakta yarar var.

Cep Telefonunu Sakınır

Günlük hayatımızın vazgeçilmez unsuru haline gelen cep telefonları, aldatma sinyallerini de almak için işe yarıyor. Şöyle ki, aldatan erkek, daha önce sakınmadığı telefonunu sizden kaçırmak için can atar. Sizin yanınızda konuşmamak için elinden geleni yapar. Olur da telefon sizin elinize düşer ve mesajlara bakarsınız diye zamanını mesajlarını silerek geçirir. Ama bu arada aldattığı kişinin adı mutlaka bir erkek adı olarak ya da “… hanım” olarak kayıtlıdır telefonunda. Bu sayede bir iş arkadaşı ya da resmi olarak görüştüğü bir kişi imajı vermeye çalışır erkek.

Çocuklarına Daha Az İlgi Gösterir

Evlilik içinde bir aldatma söz konusuysa, erkek, eviyle ve çocuklarıyla daha az ilgilenmeye başlar. Ailece geçirilen hafta sonları ona sıkıcı gelmeye başlar. Aklı sürekli birlikte olduğu diğer kadında olduğundan, bedenen eşi ve çocuklarıyla birlikte olsa da ruhen orada olmayı başaramaz. Sonuçta birlikte geçirilen zamanı tatsız hale gelir.

İsteksiz Ve Hızlı Sevişir

Yatak odası, aldatan erkeğin kendini ele verdiği yegane yerdir aslında. Düşünsenize, tüm bahanelerden ne kadar uzaktadır oradayken… Sevişmeye ne kadar gönüllü olduğu, sevişirken ne kadar şehvetli davrandığı, sizin için ipucudur.

Eşiniz sizi aldatıyorsa, sizinle sevişme konusunda eskisi kadar istekli davranmayacaktır elbette. Seks stilinde bir değişiklik olduğunu, bazen seksi daha çabuk bitirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Ama yine de kendini ele vermemek adına, sizinle olan ilişkisini normalmiş gibi sürdürebilmek için ruhsuz sevişmelerden de geri kalmayacaktır. Sizin için en belirleyici tavır, sevişmeden hemen sonra size ne kadar yakın olduğudur. Gerçekten içten öpüşler, sarılmalar var mı, bunu gözlemlemelisiniz. Aklı ve kalbi bir başkasında olan erkek, size karşı ne kadar içten olabilir ki!

Kaynak: Hastane.com.tr / Sağlık

Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title