Haberler

Erkan Zengin İsyan Etti: Avrupa'ya Gideceğim

Güncelleme:

Beşiktaş karşılaşmasında bordo-mavili taraftarlar tarafından yuhalanan Erkan Zengin, soyunma odasında takım arkadaşlarına sitem ederek takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Hafta sonu Beşiktaş ile oynanan derbi müsabakasında bordo-mavili taraftarlar tarafından yuhalanan Erkan Zengin, soyunma odasında takım arkadaşlarına dert yandı.

DUVARLARI YUMRUKLADI

Devre arasında adı Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu, takımı Eskişehirspor'un Trabzonspor ile el sıkışması üzerine bu şehrin yolunu tutmuştu. Yeni takımında beklentilerin uzağında kalan yıldız futbolcu, bordo-mavili takımın Avrupa kupalarına gitme yolunda büyük öneme sahip olan Beşiktaş maçında kaybettiği toplar sonrası taraftarlar tarafından yuhalanmıştı. Zorlu 90 dakika sonrası soyunma odasının yolunu tutan Erkan Zengin'in duvarları yumruklayarak, "Ben bu duruma düşecek biri değildim" dediği öğrenildi.

"BUNDAN SONRA NASIL OYNARIM"

Sporterim'de yer alan iddiaya göre; Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı yıldız futbolcu, "Takımım için saha içerisinde elimden geleni yapıyorum. Her futbolcunun form grafiğinde zaman zaman düşüşler olur. Bu nasıl bir tahammülsüztür. Bundan sonra nasıl çıkıp hiçbir şey olmamış gibi gerçek performansımı sergileyebilirim. Futbol hayatıma yurtdışında devam etmek istiyorum." diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Erkan Zengin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (38)

JembeyMobil-IOS:

Zorla alırsanız iste böyle olur bu trabzon futbolun teröristidir katilidir derhal temizlenmesi lazım

11
18
yanıtYanıtla
bu vatan bizimMobil-ANDROID:

sırf fenere inat, fener düşmanlığından zorla aldılar, hayrını göremediler olacağı buydu zaten.

10
12
yanıtYanıtla
MURAT:

BİR FUTBOLCUYU ZORLA TEHTİDLE SANTAJLA OYNATMAK COK YANLISTI ADAM ISRARLA TRABZONU KESİNLİKLE İSTEMİYORUM DEDİ FENERBAHCEDE OYNAMAK İSTİYORUM DEDİ TRABZON KENDİSİNİ İSTEMEYEN FUTBOLCUYU NEDEN ZORLA OYNATTI

12
3
yanıtYanıtla
Cankinosz61Mobil-IOS:

Kudurmayın la yeminiz hazır

11
4
yanıtYanıtla
mrmobilWeb@haberler.com:

Ts de ne işin var

6
7
yanıtYanıtla
ala güllüoğlu:

ben olsam satmam gençlerle maça çıkartırım futbol hayatını bitiririm. fb ye gitmedi diye bilerek yapıyor. hem takıma hem futbola zarar ver, yor. o zaman kendisi çeksin zararı.

4
9
yanıtYanıtla
Hasanakdag65Mobil-IOS:

Tazıyı zorla ava götürürsen sana av yapmaz olacı bu allah herkesin gölüne göre versin kimini ahı kiminin duası hak yerini bulmuş erkan kötü oyuncu değil ama bu fener düşmanlığı işte büyle tecelli eder

12
1
yanıtYanıtla
RECEBIXX:

Mafya bozuntusu ne der bu işe?

7
5
yanıtYanıtla
Utku gün Mobil-IOS:

Hacıosmanoğlu'nun eseri dir

8
1
yanıtYanıtla
EfeMobil-IOS:

Her yol gs gider

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title