Haberler

Erkan Zengin Attı, İsveç Beraberliği Kurtardı

Güncelleme:

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda Avusturya ile 1-1 berabere kalan İsveç'in golünü Erkan Zengin kaydetti.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri G Grubu'nda Avusturya ile İsveç arasında yapılan maç 1-1 berabere sonuçlandı.

İLK KEZ 11'DE BAŞLADI GOL ATTI

Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan maçta ilk kez onbirde sahaya çıkan Erkan Zengin, ortaya koyduğu başarılı futbol ve attığı golle sahada yıldızlaşırken, bir diğer Türk oyuncu Jimmy Durmaz da başarılı bir performans sergiledi.

HAMRIN: ERKAN SAHANIN EN İYİSİYDİ

Avusturya'nın penaltıdan erken bulduğu gole karşılık Zengin, kaydettiği golle İsveç'e bir puanı kazandıran isim oldu. Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un formasını giyen Erkan Zengin, sergilediği futbolla İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamrin'in de takdirini kazandı. Maç sonunda 29 yaşındaki tecrübeli futbolcuya övgüler yağdıran Hamrin, "Erkan sahanın en iyisiydi" dedi.

ZLATAN: BU GECE ERKAN'IN GECESİYDİ

İsveç'in golcü futbolcusu Zlatan İbrahimoviç de maç sonrasında, "Bu gece Erkan'ın gecesi, sahanın yıldızıydı" değerlendirmesinde bulundu. Daha önce 18 kez İsveç Milli Takımının formasını giyen ve Gençlerbirliği'nden bir süre önce Yunanistan'ın Olimpiakos takımına transfer olan 25 yaşındaki Jimmy Durmaz da Avusturya karşısında iyi bir performans sergileyerek dikkati çekti.

Kaynak: AA / Spor

Erkan Zengin Avusturya İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (2)

bara:

erkan zengin kim, zalatanı çıldırtacak

8
0
yanıtYanıtla
Fatih..:

Gerçekten İbrahimovic''i akıl hastanesine kapatmak gerekmiş. . Adam kendini kaybetmiş. . Zor kendine getirmişler baksana. . .

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title