Haberler

Erkan Sözeri: "Samsun'da Final Gibi Bir Maç Oynayacağız"

PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayan Giresunspor’da moraller yerinde.

PTT 1. Lig'in 13. haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayan Giresunspor'da moraller yerinde.

Samsunspor maçı hazırlıklarını başladıklarını ve takımın moralinin yerinde olduğunu belirten Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Son 3 maçta özellikle 9 puan yaparak. Kazandığımız takımlarda bu ligin iyi takımları, güçlü takımları. Dolayısıyla iyi galibiyetler oldu. Bu galibiyetleri sürdürmek niyetindeyiz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Tabii teşekkürü özellikle saha içinde mücadele ederken, oyuncularımız kendilerini o formaya ait olma duygusuyla mücadele ediyorlar ve oynuyorlar, o anlamda teşekkür ediyorum. Böyle mücadele edince de 10 kişi de olsanız fark etmiyor, kazana biliyorsunuz. O yüzden de çok kıymetli ve değerli bir 3 puan oldu" dedi

"SAMSUN MAÇINA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ"

Oyuncuların çok gayretli olduklarını vurgulayan Sözeri, "Şimdi o maçı unuttuk hemen Samsun maçına odaklandık. Biz Karşıyaka maçını yukarıya çıkma adına kırılma maçı olarak görüyorduk. O kırılma maçını geçtik şimdi her maça final gözüyle bakıp, final gibi bir maç oynayacağız Samsun'da. Samsun takımında puan ya da puanlarla dönersek aramızda ki mesafeyi ya koruyacağız ya da kapatacağız. Bu bilinçle hazırlanacağız. Samsun takımı gerçekten iyi bir takım. Sezon başından beri iyi performans gösteriyorlar ve bunu da hissettiriyorlar sahada. Bence her iki takım açısından da hem zorlu, hem de keyifli bir doksan dakika bekliyor" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title