Haberler

Erkan Sözeri İstifa Edeceğini Açıkladı

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında Giresunspor ile karşılaştı.

PTT 1. Lig'in 7. haftasında Balıkesirspor kendi sahasında Giresunspor ile karşılaştı. Maç 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşma sonrası Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, istifa edeceğini açıkladı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, istifa edeceğini açıkladı. Teknik direktör Erkan Sözeri, "Bu maç kazanılacak. Bunun mazereti, havası, suyu, hakemi yok' diye söylemiştim. Bu hafta yönetimle görüşüp istifa edeceğim" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hafta içi yönetimle görüşüp istifa edeceğini açıkladı. Maçın değerlendirmesine fazla girmek istemediğini söyleyen Sözeri, şimdiye kadar oynadıkları en kötü maç olduğunu söyledi. Sözeri açıklamalarında şunları söyledi:

"Belki de sezon başından beri en kötü oynadığımız bir maç oldu. Bunu beklemiyorduk. Oyuncularımız da bunu istemiyordu. Özellikle ilk yarı çok kötü oynadık. Oyuncu değişiklikleri hep maalesef ya hastalıktan ya sakatlıktan oldu. Dolayısı o oldu, bu oldu bahanesi yoktu bu işin. Yani bunun mazereti yok. Giresunspor takımını küçümsemiyorum, bugün de çok iyi mücadele etti. Ama bu tarz maçları kazanmak zorundasınız. Dolayısı bunları kazanamıyorsanız hedefe gitmekte biraz sıkıntı yaşanıyor. Bugün biraz üzüldüm. Hatta çok üzüldüm. Sezonun başından beri bu oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Tepkileri benim oyuncularım hak etmiyor. Özellikle Ragıp. Bu oyuncuyu silah zoruyla getirmedik. Adam gibi bir adam. Bu tarz tepkileri hak etmiyoruz. Oynadığımız oyunda tepki doğaldır. Özellikle kendi sahamızda böyle bir tepki güzel değildi. Küfür yerine alkış çok daha medeni. Arkadan çok küfür yedik. Ben de tepki verdim kendi seyircimize. Aslında bizim öfke kontrolü yapmamız lazım. Dolayısı ile ben çok üzüldüm. Ben tekrar kendi taraftarımızdan da özür diliyorum. Olsun onlar bize tepki göstersin, canları sağ olsun. Ama şunu bilmelerini istiyorum ki biz sezon başından beri elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama ne yazık ki olmadı. Sadece şunu söyleyeceğim; Bu takım Balıkesir'in takımı ve oyuncularımız mertçe mücadele ediyor. Bu oyuncular bu formayı temsil ediyorlarsa desteklemek lazım. Şu an önümüzdeki tablo çok iyi değil. Oyuncularımız da üzgün. Ama bu oyuncularla devam edilecek ve bu oyuncularla hedefe gidilecek. Ama maalesef bugün hiç beklemediğimiz kadar kötü oynadık."

"ÇOK MAHCUBUZ"

Geçtiğimiz hafta içi basın toplantısı düzenlediğini ve Giresunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunduğunu söyleyen Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Ben hafta içi demecimi verdim. Bu maç kazanılacak, mazereti yok demiştim. Dolayısı ile kazanamadık. Yönetim kurulu ile konuşacağım. Başkanımız ve yönetim kuruluna buradan çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri bizi çok desteklediler. Takımı kurmada olsun, iletişim de olsun, ekonomi de olsun. Hep bizi mutlu etmeye çalıştılar. Ama biz onlara bu karşılığı tam veremedik. Oyuncularım da ezik bu konuda ben de. Çok mahcubuz. Dolayısı ile başkanım ve yönetim kurulumuzla görüşmeyi yapacağım. Artık bir değişim gerekiyor, olmuyor. Bir tıkanıklık var. Bu oyuncuların da biraz kredisi olması için, hem de camianın bütünleşmesi için belki böyle bir değişim de şart. İhtiyaç da var. Güven tazelemek falan değil. Camianın da önüne açmak lazım, yönetimimizi ve başkanımızı da yıpratmamak lazım" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin "istifa mı ediyorsunuz" sorusuna cevap veren Başkan Sözeri, "Bizi getiren bir insanlar var. Bize kefil olan, hedefe yönelik bizi buraya getiren ve beklenti içinde olan insanlar var. Ben şimdi burada direkt istifa ediyorum dersem o insanlara çok büyük ayıp etmiş olurum. Etik anlamda görüşmek gerekiyor. Onlar dur dese bile çok insanları yıpratma taraftarı değilim" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Giresunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title