Haberler

Erkan Sözeri: "Hayal Satmıyorum, Bu Takım Zirveye Yürüyecek"

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kurduğu takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu bildiğinin altını çizerek, “Ben bu kadronun sezon sonuna kadar zirve yürüyüşüne emin adımlarla gideceğini düşünüyorum” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kurduğu takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu bildiğinin altını çizerek, "Ben bu kadronun sezon sonuna kadar zirve yürüyüşüne emin adımlarla gideceğini düşünüyorum" dedi.

Adana Demirspor, cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde gerçekleşen antrenmanda oyuncuların hırsı dikkat çekti.

Takımdan ayrı çalışan Mustafa Durak ve Sercan Kaya'nın durumlarının maç günü belli olacağı açıklandı. Kızılcahamam kampında sakatlanan ve ameliyat olan genç oyuncu İzzet Çelik, antrenmana katılarak teknik heyet ve arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Öte yandan mavi-lacivertli takımda Gökçek Vederson sol diz menisküs ameliyatı oldu. İstanbul'da özel bir hastanede başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonun ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, bir an önce iyileşip takıma dahil olmak istediğini söyledi.

"Bu kadro hedefe oynayacak"

Sezonu geç açmaları nedeniyle eksikleri bulunduğunu ifade eden Sözeri, "Arıca darbeye bağlı sakatlıklarımız var. Dolayısıyla bunlar handikap gibi görünse de biz Adana Demirsporuz, hiçbir engel bizi yıldırmayacak. Ben burada hayal satmıyorum, pembe tablo da çizmiyorum. Ben kurduğum takımın ne kadar kaliteli, kültürlü ve teknik anlamda yeterli olduğunu biliyorum. İlerleyen süreçte ne kadar haklı olduğum görülecek. İnşallah bu kadro taraftara ve camiaya laik bir şekilde hedefe oynayacak" diye konuştu.

Sözeri, bir iki bölgeye takviye yaparak transfer dönemini kapatacaklarına dikkat çekerek, "Bir iki tane eksiğimiz kaldı. Takviye yaptığımız zaman 'tamam' diyeceğiz. İnşallah devre arasına kadar zirveye oynayacağız. Zirvede olacağız hep. Devre arasında takımın 10 transfere ihtiyacı olmayacak. Belki 1-2 tane transfer yaparız. O da Allah korusun sakatlık olur. Ben bu kadronun sezon sonuna kadar zirve yürüyüşüne emin adımlarla gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Aytaç Durak Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title