Haberler

Erkan Petekkaya: Aslında Söyleyecek Çok Şey Var

Güncelleme:

Paramparça dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, Milliyet Cadde'ye verdiği röportajda Nurgül Yeşilçay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Paramparça dizisindeki eski partneri Nurgül Yeşilçay'ın açıklamalarına eşinin çok şaşırdığını söyleyen Erkan Petekkaya, ''Bu iftiralara çok üzüldü. Neticede aynı sofraya oturmuş insanlar.'' dedi.

''ASLINDA SÖYLEYECEK ÇOK ŞEY VAR''

Yaşananlar karşısında eşinin de çok şaşırdığını belirten ünlü oyuncu şunları söyledi; ''Eşim hem çok şaşırdı, hem de bir kadın olarak bu iftiralara çok üzüldü. Neticede Nurgül Yeşilçay'la aynı sofraya oturmuş insanlar. Aslında söylenecek çok şey var ama ülke yangın yeri olmuşken benim şimdi bu konuda konuşmam yakışık almaz. Setteyiz, işimizin başında çalışıyoruz. Bunu söyleyeyim yeter.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

derbeder:

yarın bu diyarbakırlıda mahsun kırmızı gul olur biraz daha bu milletin sırtından para kazansında

2
3
yanıtYanıtla
serpil:

Bu Adam konustukca batiyor. Nurgül hanimin caninimi alacak daha ne istiyor. Amma uzatti ha. . kadinlarda bile bu Kadar cene yok. pes artik. Resmen Nurgül hanimin sanat gücünü kiskaniyor.

3
0
yanıtYanıtla
ahmet tok:

bence bu ikili cok guzel oynuyordu ben isterdim bu dizide ayirmasin keşke ayirmasaydi ben cok uzuldum

0
1
yanıtYanıtla
asl:

Videoyu izledim her ikisinde de miden bulandı. Bir bayanın ve bir erkeğin düşebileceği en iğrenç durumlar. Ahlaki değerlerimiz böyle böyle çöküyor!'' Yazık!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title