Haberler

Erkan Petekkaya: Oyuncu Yerine Müzisyen Olmak İsterdim

Güncelleme:

Başarılı oyuncu, bir program için verdiği röportaj sırasında "Müzik benim için çok başka. Oyuncu yerine müzisyen olmak isterdim" dedi.

Oyuncu Erkan Petakkaya, müziği çok sevdiğini belirtirken, Oyuncu yerine müzisyen olmayı daha çok isterdim dedi.

"ASLA GİŞE FİLMİ DEĞİL"

Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri için hazırladığı programında 'Paramparça' dizisinde oynayan Petekkaya, vizyona giren başrolünü Şükran Ovalı ile oynadığı 'Yeni Dünya' filmi ile ilgili soruları yanıtladı. Petekkaya filmi izlerken birkaç salise de olsa canlandırdığı karakterin gerçek olduğunu zannettiğini söyledi.

Erkan Petekkaya, "Bu asla gişe filmi değildir. İnsanlara bir hayatı anlattı. Zaten sanatın da amacı bu; İnsanlara ufacık da olsa bir şey vermek, farkındalık yaratmak" diye konuştu. Erkan Petekkaya, Down sendromlu çocuklar için stüdyoya girerek şarkı söylediği hatırlatılınca şöyle dedi:

"MÜZİK DAHA BAŞKA BİR ŞEY"

"Ben bir oyuncuyum. Her oyuncu şarkı söyleyemez, bir enstrüman çalamaz; bu bir Allah vergisi. Ayrıca çalması da gerekmiyor. Ben müziği seviyorum. Müziği seven bir insanım. Hatta oyuncu yerine müzisyen olması daha çok isterdim. Çünkü müzik daha başka bir şey benim için."



"ŞÖHRETİ KAYBETSEK BİLE..."

Programda, ayrıca kısa röportajı ekrana getirilen Sinan Akçıl, Erkan Petekkaya ile gurur duyduğunu vurgularken, "O her zaman iyi ve kötü günümde destek olmuş bir insan. Ben de her zaman yanındayım. O, benim gerçek dostum. İkimiz de bir gün şöhretimizi her şeyimizi kaybetsek bile bu dostluk devam edecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Petekkaya Şükran Ovalı Zeynep Özek Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

..:

müzisyenligin popülaritesi oyunculuktan daha fazla oyuncular gün geliyor dizileri reyting almıyor yayından kaldırılıyor unutulupta gidebiliyorlar ama müzisyen adam alır eline gitarını bir barda şarkı söyler yine parasını kazanır büyük kitlelere şarkı söylemek güzel bir şey bende açıkcası müzisyenlik mi oyunculuk mu derseler müzisyenligi tercih ederdim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title