Haberler

Erhan Çelik, Gülben Ergen ile Resmi Nikaha Yanaşmıyor

Güncelleme:

Yaz aylarında Bodrum'da nikah masasına oturmaları beklenen çiftten Erhan Çelik'in şimdilik resmi nikah yerine imam nikahı yapmak istediği iddia edildi.

Gülben Ergen'in sevgilisinin şimdilik resmi nikaha yanaşmadığı konuşuluyor. Ergen "Sizin nikah ne zaman?" sorusuna "Hayırlısı" dedi. Ayrıca Ergen'in sevgilisinin minik oğlu Kayra'yla arasının da çok iyi olduğu öğrenildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gülben Ergen, 'kız evladım' dediği asistanı Nilay Ateş'i pazar günü gözyaşları içinde evlendirdi. Ateş'in geçen yaz nişanlandığı Ferhat Güvenir'le Şişli Evlendirme Dairesi'ndeki nikahında şahitlik yapan Ergen, evlilik cüzdanını verdikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

NİKAHA OĞULLARI ile GİTTİ

Şarkıcı, nikaha takım elbise giydirdiği oğulları Atlas, Güney ve Ares'le gitti. Ergen'in oğulları nikahta nedimelik yaptı ve gelinin duvağını taşıdı. Duygulu anlar yaşayan şarkıcı, nikah anında nikah memurunun "Şahitlik ediyor musunuz?" sorusuna avazı çıktığı kadar çığlık atarak "Evet" yanıtını verdi.

GÜLBEN DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ

Masaya atlayan minik oğulları Ateş'e yüzük taktı. Gecede Holiday Inn Oteli'nde bir kez daha geniş katılımlı özel bir davetle yeniden nikah kıyıldı. Eline bir ara davul alıp çalan Ergen, düğüne daha sonra katılan yakın arkadaşı Nihat Odabaşı'yla halay çekti. Ergen'e gazeteciler "Sizin nikah ne zaman?" diye sordu. Şarkıcı "Hayırlısı" yanıtı vererek kafaları karıştırdı.

Kaynak: Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

emir:

erhan çelikte de ne mide varmış arkadaş. . . geriye git biraz

63
3
yanıtYanıtla
KOBRA:

ERHANDAN SONRADA BEN ALACAM GÜLBENİ

40
10
yanıtYanıtla
BİNİCİ:

NE EVLİLİĞİ BUNLARINKİSİ HEVES ALIP BIRAKACAK.

yanıt0
yanıt0
Arslaner:

milyonlarca kişi açlık sınırının altında yaşamaya çalışıyor siz böyle saçma sapan haberlerle milleti oyalayın

46
2
yanıtYanıtla
yazık:

erhan çelik, polatlı nın gururuydu, şimdi yüzkarası. . .

32
2
yanıtYanıtla
avanak mutsuz avni:

GÜLBENe NASIL DAVARANILMASI GEREKTİĞİ Mİ BU DAVRANIŞ:ÇOK AYIP

9
1
yanıtYanıtla
Adınız Yazınmurat çoban:

malzemesi kalmamış. soytarı takımı. bazıları kokmuşları çok sever. mayalanmış olanlar zübbeler için keyf verir. gülbeni parmagında oynatan gezdiren ne güzeller var. illaki kokmuş olsun.

6
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

KAĞIT MENDİL KULLANIP ATACAKSIN. BUNLARA YAKIŞAN BU.

5
1
yanıtYanıtla
Bayan:

Musluman olan dini nikahi kiyar ve hukuk tarafindan haklarini korumak için normal nikah yapmali.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title