Haberler

Erhan Çelik'ten Patlamayla İlgili Tepki Çekecek Paylaşım

Güncelleme:

Taksim'deki terör saldırısının ardından tweet atan gazeteci Erhan Çelik, "Yer ve zamana bakılırsa zarar verme isteğinden kaçınmış" ifadelerini kullandı.

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen bilgilere göre, saldırıyı bir canlı bombanın gerçekleştirdiği ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ERHAN ÇELİK'TEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

İstanbul'un kalbindeki patlama sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok isim canlı bombalı saldırıyı sert bir dille kınarken Erhan Çelik'in attığı tweet takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik, paylaşımında canlı bombanın aslında zarar vermek istemediğini ima etti.

İşte Erhan Çelik'in o paylaşımı;

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (135)

Türkiyeli Kürt:

bunlar daha başlangıç türk ler markete kadar gitme cesareti bulamayacak

5
65
yanıtYanıtla
nurten tok:

sen dua et türkler ayaklanmasın. hitleri aricaksınız o zaman.

yanıt26
yanıt3
kağızmanlı:

bu daha sabırlı günlerimiz türk damarımıza basmayın gelir o deliklerinizde boğarız sizi . bende kürdüm bu arada karslıyım karslı damarıma basmayın yedirmeyiz bu ülkeyi size satılık ermeniler

yanıt12
yanıt2
AD:

BOŞ BOŞ KONUŞMA BU KENDİNDEN BAHSEDİYO MARKETE GİDEMİYORYA ONA CANI SIKIL MIŞTIR BİZİM DE VAR KÜRT KARDEŞLERİMİZ DEN KİMSE BUNUN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR AMA

yanıt0
yanıt1
HAVİN:

ÇOK SİVRİ ZEKALILAR VAR YAZANLARIN İÇİNDE BAKIYORUMDA TARİH Hİ İYİ BİLDİĞİN BELLİ VEYADA BİLİYORUM ZANLEDİYOR SİZİN GİBİ SİVRİ ZEKALILAR YÜZÜNDEN BU HALE GELDİK ZAVLLILAR AKIL KÜPLÜLER BİN YILLIK KARDEŞLİGİMİZİ ALLAHIN İZNİYLE KİMSE BOZAMAZ.

yanıt1
yanıt0
kahrolsun pkk:

kadrolu aktroll ne dediği belirsiz.

41
10
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

BOMBA, KENDİNİ VE ORADAKİLERİ EĞLENDİRMEK İÇİN PATLATTI. AMAÇ ŞAMATA OLSUN???

38
2
yanıtYanıtla
atamer:

utanmazsan zavallı canlıbomba ne iyi adammış da zarar vermemiş diyeceksin lavuk

25
11
yanıtYanıtla
REALİST:

MEHMET İSİMİ KULLANAN YORUMCU; ERHAN ÇELİK İN AKPLİ OLDUĞUNU NERDEN ANLADINIZZ. . BIRAKIN BÖYLE YORUMLARI SİZE KALSA YAKINDA PKK VE YAN ÖRGÜTLERİDE AKPLİ İLAN EDERSİNİZ. . ÜLKEMÜZ MİLLİ MÜCADELE VERİRKEN HALEN SİYASET YAPABİLİYORSUNUZ YA SİZE NE DENİR BİLMEM. .

19
16
yanıtYanıtla
REALİST:

BİR SAZDA BUNUN ELİNE TUTUŞTURUN

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title