Haberler

Ergün 1 Günde 2 İlçe Gezdi

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci ve Selendi ilçelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ara vermeden çalışmalarını sürdüren MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci ve Selendi ilçelerini ziyaret etti. İki ilçede de çok büyük coşku ve ilgi ile karşılanan Ergün, 30 Mart seçimlerinde vatandaşlardan sandıklara sahip çıkmalarını isteyerek, "Verdiğiniz oyların takipçisi olun. Sandık başında emeklerin çalınmasına, dümenler çevrilmesine izin vermeyin" dedi.

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay ile birlikte ilk olarak Demirci ilçesine bağlı Mahmutlar Beldesi'ni ziyaret etti. Belde girişinde halkoyunları ekibi tarafından kaşık oyunu ile karşılanan Ergün, davul ve zurna eşliğinde belde halkını selamladı. Daha sonra Mahmutlar Parkı'nda vatandaşlarla buluşan Ergün, burada bulunanlarla tek tek el sıkıştı. Ergün ve Temel, halkoyunları ekibiyle birlikte Aydın Zeybeği oynadı. İki başkanın performansı da büyük alkış aldı. Ardından ilk olarak belde sakinlerine seslenen Demirci Belediye Başkan Adayı İhsan Temel, Demirci merkezinde ortaya koydukları güzel hizmetleri, mahalleye dönen belde ve köylerine de ulaştıracaklarını söyledi.

Sandığa gidin

Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. 30 Mart seçimlerinin iktidarı değiştirecek bir seçim olmadığını vurgulayan Ergün, "Bu seçimler, 1 katrilyonu bulacak olan büyükşehir bütçesini kim daha adaletli yönetir, kim çalmaz, kim kutucuklara doldurmaz, o kişinin seçileceği bir seçimdir. Tabi ki, iktidara bir sarı veya kırmızı kart göstereceğiniz bir seçim de olacaktır. O açıdan mutlaka sandığa gitmenizi, oyunuzu kullanmanızı ve verdiğiniz oyların takipçisi olmanızı istiyoruz. Sandık başında emeklerin çalınmasına, dümenler çevrilmesine izin vermeyin" dedi.

Köylere hizmetimiz başkalarının da aynısını yapmasına vesile oldu

Büyükşehirde gelecek olan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiren Ergün, Manisa Belediyesi'nin henüz büyükşehir olmadan, kendi bütçe imkanlarıyla ilçe, belde ve köylere 40 milyon TL'ye ulaşan asfalt, yol, oturma bankı, otobüs durağı, çocuk oyun parkı ve anaokulu oyun grubu gibi destekler verdiğini hatırlattı. Kendisini bu hizmetleri yaptığı için eleştiren AKP Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye de göndermelerde bulunan Ergün, "12 yıldır hiçbir hizmet verememiş olan Hüseyin Bey, biz bu hizmetleri verince, devletin imkanlarıyla aynı hizmetleri göndermeye başladı. En azından vesile olduk, bu da güzel bizim açımızdan" dedi.

Belediye personelinin mutluluğuna ortak oldu

Mahmutlar ziyaretinin ardından Cengiz Ergün ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Durhasan Beldesi oldu. Manisa Belediyesi personeli Süleyman Güngör'ün düğününe katılan Ergün, genç çiftlere mutluluklar diledi. Düğün sofrasına da konuk olan Ergün, düğün sahipleriyle bir süre sohbet etti. Demirci ziyaretinin ardından Selendi ilçesine hareket edildi. Selendi Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş ve Selendi sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Ergün, ilçe merkezinden Selendi MHP İlçe Teşkilatına kadar otobüs içerisinden vatandaşları selamladı.

Hizmet en doğudan başlayacak

Kendisini ilçe teşkilatında bekleyen yüzlerce kalabalığa seslenen Ergün, Manisa'nın en doğusunda olan Selendi ilçesinden hizmetlerin başlayacağının sözünü verdi. Ergün, "Manisa'ya en uzak mesafede olan Selendi ilçemizin yeri bende ayrı. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonra hizmete buradan başlayarak, hizmete hasret kalmış Selendi'mizi modern, yaşanır bir kent haline getireceğiz. Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş ile 5 yıl boyunca ortak güzel hizmetler yaptık. Yeni dönemde daha güzel ve daha büyük hizmetler için desteğinizi istiyorum" dedi.

Selendi'de Savaş en yakın rakibini 4'e katladı

Son günlerde ortaya atılan çakma anketlere karşı kendilerinin tüm ilçe, belde ve köylerde yüz yüze anketler yaptırdıklarını ve ortaya çıkan verileri vatandaşla paylaştıklarını belirten Ergün, Selendi verileri ile ilgili de şunları söyledi: "Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş'ın yeniden aday olmasının kesinleşmesiyle birlikte yaptırdığımız ankette yüzde 60'lara dayandığını rahatlıkla söyleyebilirim. En yakın rakibini 4'e katlamış durumda ve benimle yarışıyor neredeyse. İnşallah böyle devam eder ve Selendi'mizi el birliğiyle yönetiriz." Ergün'ün sözleri salondakilerden büyük alkış aldı.

Ateş etrafında toplantı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Selendi ziyaretini Kürkçü, Rahmanlar ve Hacılar köyleri ziyaretiyle noktaladı. Soğuk havaya rağmen Ergün'ü ilgiyle karşılayan köy sakinleri, alkışlar ve tezahüratlarla ağırladı. Kürkçü Köyü'ndeki toplantının ardından Rahmanlar Köyü'ne geçen Ergün'ü burada köy gençleri, 'Sayın Başkan Rahmanlar'a hoş geldin. Dik dur, eğilme, Rahmanlar seninle' yazılı pankartla karşıladı. Büyük bir coşku içinde gerçekleşen ziyaretin ardından Hacılar Köyü'nü de ziyaret eden Ergün, köylüler tarafından yakılan ateşin etrafında köy sakinleriyle bir araya geldi, yaptıkları çalışmalar ve büyükşehirden sonra yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ergün Demirci Cengiz Ergün Selendi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title