Haberler

ERGO Türkiye Acentelerinin Sesine Kulak Veriyor

Güncelleme:

ERGO Türkiye, yeni iş stratejisi kapsamında 2014 yılında gerçekleştirilen çalışmaları ve sigorta sektöründeki gelişmeleri Bursa'da düzenlenen toplantıda paylaştı.

ERGO Türkiye, yeni iş stratejisi kapsamında 2014 yılında gerçekleştirilen çalışmaları ve sigorta sektöründeki gelişmeleri Bursa'da düzenlenen sohbet toplantısında basın mensuplarıyla paylaştı.

Hilton Bursa Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, "2013 yılında ERGO Türkiye CEO'su Theo Kokkalas'ın liderliğinde 'sürdürülebilir karlılık' ile büyüyen, Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olma hedefimizi ve bu hedefe ulaşmak için 3 ana stratejimizi belirledik. Stratejilerimiz, üstün hizmet sunarak 'acentelere ve müşterilere odaklanmak', 'gelişmiş risk değerlendirme yetkinliğini güçlendirmek' ve 'operasyonel mükemmeliyet' olarak belirlendi. Bu hedef doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için acentelerimiz sadece aracı değil, satış stratejimizin çok önemli bir parçası, dolayısıyla acentelerimizin gelirlerini oldukça önemsiyoruz ve şirket olarak bu noktada gerekli yatırımı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Acentelere daha yakın olmak hedefiyle farklı çalışmalara imza attıklarının altını çizen Türe, Vera Araştırma Şirketi iş birliğiyle geri bildirim toplamak için 400 acente ziyareti organize edildiğini ve acentelerin ERGO ile çalışma kriterlerini, ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek için kantitatif ve kalitatif sonuçları birleştiren bir araştırma yapıldığını kaydetti.

Yıldırım Türe, ERGO Türkiye olarak yeni "ERGO Seninle" konseptiyle acentelerine yönelik farklılaşan ve onların 2014 yılı boyunca daha çok kazanç elde etmelerini hedefleyen yeni fırsatlar sunmaya başladıklarını kaydetti. Türe, ilk adım olarak 2014 yılı itibarıyla belirli ürünlerde standart komisyon oranlarını yeniden belirleyen ve üretime dayalı komisyon ödül kurgusunu açıkladıklarını ve ERGO Türkiye acentelerine tüm yıl boyunca da çeşitli yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirtti.

2013 Mayıs ayında hayata geçirilen "ERGOluyorum Kazandıkça Kazanıyorum" satış teşvik ve ödüllendirme programının bu sene yeni yüzüyle iş ortaklarıyla paylaşıldığını belirten Türe, "Bu noktada önemli bir konu olan acentelerin tek bir şifreyle poliçe kestikleri ekrandan ergoluyorum.com'a otomatik geçiş yapabilmeleri sağlandı. Bunun yanında iş ortaklarının satışlarını, yıl boyunca yapılacak kampanya ve duyuruları, kampanyadaki performanslarını buradan takip edebilmeleri sağlandı. Ayrıca yeni dönemde 35 binin üzerinde hediye alternatifinden de faydalanmalarını hedefliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title