Haberler

Ergin Ataman'dan Tbf Yönetimi'ne Eleştiri ve Ufuk Sarıca Açıklaması

Ergin Ataman'dan TBF Yönetimi'ne eleştiri ve Ufuk Sarıca açıklamasıİstanbul-DHATürkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantenörü görevi sona eren Ergin Ataman, Ufuk Sarıca'ya yeni görevinde başarılar dilerken, TBF Yönetimini dürüst olmaya çağırdı.

Ergin Ataman'dan TBF Yönetimi'ne eleştiri ve Ufuk Sarıca açıklaması

İstanbul-DHA

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantenörü görevi sona eren Ergin Ataman, Ufuk Sarıca'ya yeni görevinde başarılar dilerken, TBF Yönetimini dürüst olmaya çağırdı.

Ataman şu ifadeleri kullandı:

"Ufuk Sarıca'ya Türk Milli Takımı Başantrenörlüğü görevinde başarılar diliyorum. Bilinmesini isterim ki basketbola emek veren tüm spor insanları olarak milli takımımıza sonsuz desteğimiz sürecektir.

"YÖNETİCİLİKTEKİ TEMEL ESAS DÜRÜST OLMAK VE GÜDÜMLÜ OLMAMAKTIR"

Fakat yöneticilik kariyerinin henüz başında olan genç kardeşlerimize de Ergin Ataman ile ilgili açıklamalarında daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Henüz öğrenme aşamasındaki bu genç arkadaşlarımıza hatırlatmak isterim ki yöneticilikteki temel esas dürüst olmak ve güdümlü olmamaktır.

Hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve tüm gerçekleri kamuoyu ile paylaşacağım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ergin Ataman Ufuk Sarıca İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title