Haberler

    Ergin Ataman: Bugünden Sonra Çok Sert Tedbirler Alacağız

    Güncelleme:

    G.Saray LH Başantrenörü Ataman, Royal Halı Gaziantep maçından sonra oyuncularına yüklendi, "Sert tedbirler alacağız, tempomuza uyan oyuncularla devam edeceğiz." dedi.

    Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Royal Halı Gaziantep maçının ardından karşılaşmanın zorlu geçeceğini bilerek maça çıktıklarını söyledi.

    Karşılaşmanın sonucunun her iki taraf için de çok önemli olduğunu bildiren Ataman, "Zaman zaman sahada denk bir oyun vardı ama ikinci yarıda çok kötüydük. Bu denli kariyer sahibi oyunculara yakışmayacak gelişmeler sonucu oyunun kontrolünü verdik. Rakibimiz özellikle son periyottaki performansıyla haklı bir galibiyet elde etti. Çok akıllı oynadılar. Biz ise bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık" değerlendirmesinde bulundu.

    "YORGUNLUK FALAN BAHANE OLAMAZ"

    Ataman, mağlubiyette takımdaki yorgunluğun etkili olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine, "Artık mazeret üretemeyiz. Mazeretleri artık geride bırakmalıyız. Artık sakatlık gibi bazı riskleri alıp, işi sıkılaştırmalı ve play-off'ta hedeflediğimiz yere gelmeliyiz. Yorgunluk falan bahane olamaz. Yaptığımız hatalar tam anlamıyla beceriksizlik. Bugünden sonra çok sert ve sıkı tedbirler alacağız. Bizimle birlikte bu tempoya uyan oyuncularla devam edeceğiz" yanıtı verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Liv Hospital Ergin Ataman Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (3)

    SerhatMobil-IOS:

    Bi git ya, oyunculara para verme, yok sert tedbirler alacaz, bi sus sende sıktın artık

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Ingiliz:

    Bu gravatli andronormu boksormu neye benziyobu

    1
    2
    yanıtYanıtla
    göçmen:

    dün akşam bomboş turnikeleri kaçıran oyuncuları görünce artık gınah geldi. paranızı alamıyorsanız defolup gidin

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title