Haberler

Ergin Ataman: "Bu Galibiyetler Hedeflerimiz İçin Ümit Veriyor"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “Son maçlarımızda hem galip geliyoruz, iyi basketbol oynuyoruz, hem de farklı kazanıyoruz.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Son maçlarımızda hem galip geliyoruz, iyi basketbol oynuyoruz, hem de farklı kazanıyoruz. Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" dedi.

Spor Toto Basketbol Lig'in 16. haftasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena'da Trabzonspor Medical Park ile karşılaştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar, 85-66'lık skorla kazandı. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Maçın ilk 5 dakikası dışında mükemmel bir basketbol oynadık. Maça biraz tutuk başladık, 13 sayı geri düştük. Ondan sonra Sinan ve Micov'un koyduğu karakterlerle çok kısa sürede geri döndük. Tekrar özgüvenimizi kazanıp, savunmada ve hücumda kendi oyunumuzu kabul ettirmeyi başardık. İkinci devrede savunmada Göksenin müthiş bir katkı yaptı. Onun enerjisi bütün takıma yayıldı. Hem çok iyi savunma yaptık. Rakibin skorerlerini iyi durdurduk, pota altını iyi kapattık. Hücumda da ikili, üçlü oyunlarla doğru adamı bularak, dış atışlarla farka gittik. Bu bizim açımızdan sevindirici. Çünkü son maçlarımızda hem galip geliyoruz, iyi basketbol oynuyoruz, hem de farklı kazanıyoruz. Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ergin Ataman Abdi İpekçi Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title