Haberler

Ergim, Demir ve Taşkesenligil'i Ziyaret Etti

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i makamlarında ziyaret etti.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ile bir araya gelen ERGİM Başkanı Alparslan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum'da yapılabilecek projeleri masaya yatırdı. Erzurum'un kalkınması için ERGİM'in çok isabetli bir girişim olduğunu belirten Demir, ERGİM'e Erzurum'un kalkınmasında büyük bir görev düştüğünü belirtti. Belirli konularda her zaman istişare edebileceklerini söyleyen Demir, ERGİM'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i de ziyaret eden ERGİM Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Taşkesenligil tarafından sıcak bir karşılama gördü. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Taşkesenligil, gençlerin böyle bir girişimde bulunduğu için gururlandığını belirtti. Geleceğin gençlere emanet olduğuna dikkat çeken Taşkesenligil, ERGİM'in sporda da faaliyetler yapmasını önerdi. Erzurum'da bu anlamda büyük bir boşluk olduğunu belirten Taşkesenligil, ERGİM'in Erzurum'da ufuk açacağına inandığını kaydetti. Taşkesenligil, ziyaretlerinden dolayı ERGİM ekibine teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title