Haberler

Ergenekon Sanığı, Pompalı Tüfekle Öldürüldü

Güncelleme:

Ergenekon Davası'nda, Cumhuriyet gazetesine molotof atmaktan yargılanan Fatih Derdiyok, pompalı tüfekle öldürüldü. Aynı davada yargılanan Murat Aplak ise ağır yaralandı.

Esenyurt'ta dün gece saat 23.30'da bir çatışma olayı yaşandı. İki grup arasında çıkan çatışmada Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Bedirhan Şinal ile birlikte yargılanan Fatih Derdiyok, pompalı tüfekle öldürüldü. Aynı davada yargılanan isimlerden Murat Aplak ağır yaralandı. Olay yerinde olduğuna yönelik polisin istihbarat aldığı Bora Ballı'nın ise saldırıdan yara almadan kaçtığı iddia edildi.

OLAYIN NEDEN YAŞANDIĞI BİLİNMİYOR

Terörle Mücadele ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili araştırma başlatırken, olayın nedeni ile ilgili net bir bilgiye ulaşılamadı. Çatışmanın, Ergenekon hesaplaşmasından dolayı yaşanmış olabileceği iddia ediliyor.

4 YIL TUTUKLU YARGILANDI

Ergenekon'la birleştirilen Cumhuriyet Gazetesi'ne molotoflu saldırı olayı ile ilgili Boğaç Kaan Murathan, Bedirhan Şinal, Bayram Demir, Seyhun Zaim, Bora Ballı, Murat Aplak yargılanıyordu. 4 yıl tutuklu yargılanan Fatih Derdiyok, 2011 yılında tahliye olmuştu. Fatih Derdiyok, Ergenekon davasında, "Silahlı terör örgütüne yardım etmek" ve "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokma" suçlarından beraat etmiş, "Tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurma" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile 2 bin lira adli para cezası almıştı. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Fatih Derdiyok Murat Aplak Bora Ballı Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınız YazınHALK:

Bİ FOTOĞRAF KOYUN LAYYYYYN KİM MİŞ ŞU ADAM BİZDE GÖREK YÜZDE YÜZ İNSANLARDAN HARAÇ İSTİYORLARDIR KORKUTARAK GERÇEK BİR DELİKANLIDA BASMIŞTIR KURŞUNU BURASI TÜRKİYE KİMSE PLAN YAPMASIN.

6
0
yanıtYanıtla
sami:

derin hesaplaşma ve korkutma operyasyonu

1
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

kurtulmuş.

0
0
yanıtYanıtla
toprak:

örgüt arası hesaplaşma darısı öbür kalleşlerin başına. . ülkeni satarsan sonun böyle olur tabi. .

0
0
yanıtYanıtla
Yavuz SelimMobil-IOS:

E.A. NEREDE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title