Haberler

Ergenekon Mahallesi'ndeki Yeni Yaşam Alanında Sona Doğru

Turgutlu Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi'nde oluşturulan yeni yaşam alanında sona gelindi.

İlçenin yeni yaşam alanlarından olan Ergenekon Mahallesi, halkın ihtiyaç duyduğu yepyeni bir alana kavuştu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Hüdavendigar Sokak'ta sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Park Bahçe İşleri Müdürü Önder Pala'dan bilgi aldı. Yeşilliği, kamelyaları ve spor alanlarıyla dikkat çeken yeni yaşam alanının mahalleye çok yakıştığını ifade eden Başkan Şirin, özellikle alan kullanılmaya başlanılmadan yeni nesil çocuk oyun guruplarının beğeni topladığını ifade etti.

Amaçlarının bölgeye hareket kazandırarak, mahalle halkını tam donanımlı bir yaşam alanına kavuşturmak olduğunu söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik üç parçadan oluşan yeşil alanda süs havuzları, yürüyüş yolu, kamelyalar, çocuk oyun grupları ve fitness aletleri yer alıyor. Çocuklarımızın alandan güvenli şekilde faydalanması için de zemini dökme kauçukla kapladık. Bölgede bulunan iki adet trafo da alanı renklendirir nitelikte boyandı. Etrafında bulunan yollar da kullanıma hazır hale getirilmektedir. 7'den 77'ye her kesime hitap eden bu yaşam alanının Ergenekon Mahallesi'ne çok yakıştığı kanaatindeyim. Yeniliklerin belediyesi olma hedefimiz çerçevesinde bu ve buna benzer çalışmalarımızla Turgutlu'muza farklı bir bakış açısı kazandıracağız. Peyzaj çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan, yakın zamanda hizmete açacağımız bu güzel alanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title