Haberler

Ergene Kaymakamı Kızıltoprak'tan, Kızılay'a Ziyaret

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Türk Kızılayı Ergene Şubesi'ni ziyaret etti.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Türk Kızılayı Ergene Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Kızılayı Ergene Şube Başkanı Zeki Uzun ile bir süre görüşen Kızıltoprak, ilçede Kızılay'ın kurulmasının çok güzel ve sevindirici olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı'nın yurtiçi ve yurtdışında insani yardımlara devam ettiği gibi kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstlendiğini ifade eden Kızıltoprak, "Türk Kızılay'ı gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında çok ciddi ve köklü çalışmalar yapıyor. Bunun yanı sıra, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatırken kan hizmetlerini de ciddi anlamda üstleniyor. Yeni kurulan ilçemizde Kızılay şubesinin açılması bizler için de çok güzel ve sevindirici" dedi.

Kaymakam Kızıltoprak'ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Uzun da, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye başladıklarını kaydetti.

Kurban bayramında vekaletle kurban kesimi işlemlerini yaptıklarını ve bölgedeki hayır severlerin bağışlarını toplamaya başladıklarını belirten Uzun, "Sayın Kaymakamımız Fatih Kızıltoprak'ın ziyareti, bizler, çok mutlu etti. yeni kurulan şubemizde yaptığımız çalışmalardan kendisine bilgi verdik. Bundan sonra ilçedeki kamu kurumları ve hayırseverler ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çalışmalarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Kızıltoprak Türk Kızılayı Türkiye Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title