Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesi, mahalle muhtarlıklarına bilgisayar desteğinde bulundu.

Ergene Belediyesi, mahalle muhtarlıklarına bilgisayar desteğinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ergene ilçesine bağlı 17 mahalle muhtarlığının eskiyen bilgisayarlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahalle muhtarlarının istek ve şikayetlerinin önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımızın istek ve taleplerinin mahalle halkı için olduğunun bilincindeyiz. Biz bu hizmet yolculuğunu muhtarlarımız ile yapmaya karar vermiş bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Mahallelerimizin eksiklerini, ihtiyaçlarını bildiğimiz gibi muhtarlıklarımızın da eksiklerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda muhtarlık binası olmayan mahallelerimize muhtarlık binalarını yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Şartları uygun olmayan muhtarlık binalarımızı yeniliyoruz."

Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaretler

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yurdakul ve Tuncay, Belediye Başkanı Yüksel'i makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Ziyaretlerde, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ulaş Yurdakul Rasim Yüksel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title