Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesi, ilçedeki okullarda boya, badana ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene Belediyesi, ilçedeki okullarda boya, badana ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte, bölgede ihtiyaç duyulan okullara destek vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Belediye olarak eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların taleplerini karşıladıklarını belirten Yüksel, "Pınarbaşı Mahallesi İlkokulu ve Velimeşe Mahallesi Atatürk İlkokulu'nda, gerekli tadilat, bakım ve onarım çalışmalarımız sürdürüyor. Ekiplerimiz, ilçe genelinde belirlenen program dahilinde okullarımızı ziyaret ederek yapılacak çalışmaları belirliyor" dedi.

Çorlu Huzurevi sakinlerinden Başkan Yüksel'e ziyaret

Çorlu Huzurevi sakinleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Başkanlık makamındaki ziyarette konuşan Yüksel, huzurevi sakinlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Başımızın tacı yaşlılarımızın her zaman hatırlarını sorup onların gönüllerini hoş tutmak asli görevimizdir. Onlar geçmişe ışık tutan, bizleri tecrübeleriyle aydınlatan değerlerdir" dedi.

Ziyarette, huzurevi sakinleriyle bir süre daha sohbet eden onlara değişik hediyeler taktim etti.

Ergene'de yol ve alt yapı çalışmaları

Ergene Belediyesi'nde yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte alt yapı ve yol çalışmalarına hız verdi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde alt yapı ve yol yapım çalışmaları için start verdiklerini söyledi.

Edirne yolu, Ahenk Caddesi ve benzeri ana arterler başta olmak üzere ciddi bir program hazırladıklarını vurgulayan Yüksel, ilçede göreve geldikleri günden beri alt yapı ve yol sorununun başlıca sorunlar arasında yer aldığını gördüklerini, bunun için, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde belirleme çalışmalarına devam eden ekiplerin çalışmanın ardından alt yapı ve yol uygulamalarına başlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Rasim Yüksel Velimeşe Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title