Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, konser düzenledi.

Ergene Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Topluluğu, konser düzenledi.

Ulaş hizmet binasında düzenlenen konserde, birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirildi. Daha sonra Kafkas dansçılar gösteri sundu.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, program sonunda yaptığı açıklamada, Ergene Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan koronun ilk konserini verdiğini söyledi.

Bu güzel konserin gerçekleşmesinde emeği gecen koro üyelerine teşekkür eden Kızıltoprak, şöyle konuştu:

"Bu güzel ortamı bize yaşatan koro kendi bünyesinde güzel bir oluşum içerisindeydi. Biz kendilerini gıpta ederek dinlediğimizde aynı oluşumun Ergene ilçemizde de olmasını diliyorduk. Şefimiz Nilay Döldöş yönetiminde 3 ay gibi kısa sürede bu güzel koroyu ilçemize kazandırdık."

Konsere Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Ergene Halk Eğitim Müdürü Özgür Esur ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Yıldırım'ın ziyaretleri

Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti.

Yüksel ziyarette, göreve geldikleri günden itibaren ilçenin eksiklikleri ve sorunlarıyla mücadele ettiklerini belirtti.

İlçelerinde altyapı ve yol sorununun olduğunu ifade eden Yüksel, "Göreve seçildiğimiz günden bu yana halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza ivme veriyoruz. Altyapı ve yol sorunları ilçemizin başlıca sorunları arasında yer alıyor" dedi.

Yüksel ayrıca ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Sülün ve Yıldırım'a teşekkür etti.

Ergene'de asfalt serim çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ergene'deki ana caddelerde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesi'nin ortasından geçen E-5 karayolu üzerinde asfaltlama çalışması başlattı.

Soğuk havaya rağmen asfaltlama çalışması yapan ekipler, iş makineleriyle ilk önce bozuk yerleri düzeltti, ardından da yama çalışması gerçekleştirdi.

Ana cadde ve güzergahlarda çalışmalarını gün boyunca sürdüren ekipler, E-5 karayolu üzerindeki bozuk yerleri de onardı.

Ekiplerin çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Yıldırım Rasim Yüksel Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title