Haberler

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene'de yol, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Ergene Belediyesi tarafından yol, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırkgöz Mahallesi'nde bir süre önce başlattıkları kilit parke döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yüksel, yol onarım ve bakım çalışmalarının da ilçe genelinde devam ettiğini ifade ederek, "Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" diye konuştu.

Çocuk parkında ağaçlandırma çalışmaları

Ergene Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan çocuk parkı alanında ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, ilçeyi görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir hale getirmek için ağaçlandırma çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.

İlçe genelindeki bir çok noktada ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını hayata geçirdiklerini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti;

"Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çocuk oyun grubu yanındaki boş alanda ağaçlandırma çalışmaları başladı. Amacımız ağaçlandırma ve çocuk oyun grubu çalışmalarını ilçe genelinde yaygınlaştırarak, Ergene'yi park ve bahçeleriyle vatandaşların yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe haline dönüştürmektir." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Rasim Yüksel Kırkgöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title