Haberler

Ergene'de İçme Suyu Şebeke Hattının Açılışı Yapıldı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Yeşiltepe Mahallesi Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı’nın açılışını yaptı.

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Yeşiltepe Mahallesi Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı'nın açılışını yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Başkan Danışman Şeref Çetin ile gittiği Ergene ilçesinde, Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri İçme Suyu Şebeke Hattı İnşaatı, İçme Suyu Deposu İnşaatı ve Ergene Yağmur Suyu ve Kanalizasyon İnşaatında devam eden çalışmaları takip etti.

Yeşiltepe Mahallesi'nde Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı'nın açılışını yapan Başkan Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ koordinasyonuyla Ergene ilçesinde üst yapı, alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarımız standartlara uygun olarak, sağlıklı ve güvenli bir şekilde sürüyor. Yeşiltepe Mahallemizde, yeni içme suyu hattımızı da bugün itibarı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçeye ve bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Albayrak, ilçenin belirli bölgelerinde tamamlanan ve devam eden kanalizasyon ve alt yapı inşaat çalışmalarını tüm ayrıntı ve detaylarıyla beraber yerinde incelerken, çalışmalarla ilgili TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ bünyesine bağlı kontrol mühendislerinden bilgiler aldı.

Ergene'de 2 bin adet evsel şube yolu bağlantısı ve 11 bin 204 metre içme suyu parsel bağlantısı yapımının tamamlandığı bilgisini veren yetkililer Sağlık, Vakıflar ve Yeşiltepe mahallelerinde içme suyu hattı imalatının tamamlandığını belirtirken, Marmaracık mahallesinde bin 500 metreküplük içme suyu deposu inşaatının devam ettiğini bildirdi.

Yeşiltepe mahallesinde de ana hatlar yüzde 90 oranında tamamlanırken, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı imalatının devam ettiği kaydedildi.

Sağlık mahallesinde, toplamda 5 bin 635 metre kolektör hattı imalatı yapıldığı, hat güzergahındaki demiryolu geçişi nedeniyle gerekli izinler alındıktan sonra imalatın tamamlanacağı ifade edildi.

Yeşiltepe mahallesinde ve Edirne caddesinde de parsel ve ızgara yapımı çalışmalarının ise, devam ettiği belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Albayrak Şafak Başa Yeşiltepe Tekirdağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title