Haberler

Ergene Belediyesi'nde "Sosyal Belediyecilik" Çalışmaları

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından 'sosyal belediyecilik' çalışmaları devam ediyor.

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından 'sosyal belediyecilik' çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçesinin yeni kurulduğunu ve kendisinin de Ergene'de ilk belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, bölge insanının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Belediyeciliğin sadece yol yapmak, çeşmeden su akmasını sağlamak olmadığını ifade eden Yüksel, insanların bir biri arasındaki ilişkilerinin de sosyal çevreye bağlı olduğunu kaydetti.

İlçede düğün, etkinlik, kutlama ve benzeri törenlere bizzat kendisinin katıldığını belirten Yüksel,  "İlçemiz yeni kuruldu ve her kesimden insanımız bir arada yaşıyor. Bunun için her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kendisinin özellikle yeni doğan bebeklerin ailelerini hastanede ziyaret ederek mutluluklarını paylaştığını söyleyen Yüksel, yeni doğan bebeklerin ailelerine ihtiyaç duyulan bazı hediyeleri de takdim ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"İlçemizde doğan bebeklerin ailelerini hastanede ziyaret ederek onların mutluluğunu paylaşıyoruz. Bundan aileler de çok mutlu oluyor. Kendilerine ihtiyaç duyacakları bazı bebek giysisi, bebek bezi ve benzeri malzemeleri hediye ediyoruz. Bölgemizde değişik coğrafyadan çok sayıda farklı etnik kökenden insanımız var. Bu insanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Yüksel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title