Haberler

Ergene Belediye Başkanı Yüksel Açıklaması

''Yeni kurulan Ergene ilçesini, halkımızın istediği gibi ve onlarla beraber inşa edeceğiz''

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Yeni kurulan Ergene ilçesini, halkımızın istediği gibi ve onlarla beraber inşa edeceğiz" dedi.

Yüksel,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergene ilçesinin yeni kurulan ve her anlamda hizmete açık geniş bir coğrafyaya yayılmış bir yerleşim alanı olduğunu söyledi.

İlçenin büyük şehirler yasası ile 4 ayrı beldenin birleştirilmesi sonucu oluşturulduğuna dikkat çeken Yüksel, seçimlerin bittiğini ve bundan sonra halkın kendilerinden merakla hizmet beklediğini ifade etti.

Belediye binası olarak şimdilik Marmaracık mahallesindeki binayı kullandıklarını anlatan Yüksel, "Şimdilik Marmaracık belediye hizmet binasını kullanıyoruz. ancak, Ulaş'taki belediye binasının fiziki durumu daha iyi. Bu nedenle kısa bir süre sonra Ulaş belediye hizmet binasını kullanmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Seçimlerin ardından, her gün yüzlerce vatandaşın makamında kendisini ziyaret ettiğini ve bunların çoğunun kendisi ile hatıra fotoğrafı da çektirdiğini belirten Yüksel, halktan gelen talepleri alarak çözüm yolları aramaya başladıklarını söyledi.

Yüksel, "Seçimden önce de söylediğimiz gibi, yeni kurulan Ergene ilçesini, halkımızın istediği gibi ve onlarla beraber inşa edeceğiz" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Turgay Yüksel Rasim Yüksel Marmaracık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title