Haberler

Erganispor Hakemden Şikayetçi

Güncelleme:

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor, ligde ilk maçında yenildi. Erganispor, maçın hakemine tepkili.

Türkiye Süper Ligi, PTT 1. Ligi. Spor Toto 2 ve 3. Ligleri, bölgesel amatör ligler ve son olarak süper amatör takımlarda artık yenilgilerin ardından hakemleri konuşur oldu.

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor'dan da hakemlere sitem var. Ligin ilk maçında sahasında Hebun Alipınarspor'a 2- 0 yenilerek lige yenilgiyle başlayan sarı siyahlı kulübün başkanı Ekrem Senvar, bu yenilginin faturasını maçın hakemine kesti.
Erganispor başkanı Ekrem Senvar yaptığı açıklamada, "Daha maçın 10. dakikasında hakem kaptanımız Onur'u kırmızı kartla oyundan attı. Sonra kulübeden Ömer'i tribüne gönderdi. Daha sonra da yan hakemin uyarısına rağmen bariz bir penaltımızı vermedi. Ben bu yaşananlara hakem hatası değil mi? Art niyet var ve hakkımız gasp edilmiştir. Yetkililerden ricamız bizim maçlarımıza tecrübeli hakem vermeleridir. Gerekirse hakem parasını biz öderiz. Bunu da sorun etmeyeceğiz. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bizim şikâyetimiz, bizi 2- 0 yenen rakibimize değil, hakemleredir. Maçtan sonra kulübün başkanı olarak rakip takımın soyunma odasına gittim ve rakibimizi galibiyetlerinden dolayı kutladım. Teknik heyet ve futbolcularıyla tek tek tokalaştım. İlgili mercilerin hakemler konusunda bizi anlamalarını bekliyoruz. Erganispor'da sahipsiz değildir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Erganispor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title