Haberler

Ergani Gençlerbirliği'nde Kupa Sevinci

Güncelleme:

Bir süre önce İzmir'de yapılan Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda 3. olan Ergani Gençlerbirliği'nde kupa sevinci yaşanıyor.

Türkiye'nin en iyi 4 takımının yer aldığı finallere kötü başlayan Ergani Gençlerbirliği, ilk maçta Bursa temsilcisine 2- 0 mağlup oldu. İkinci maçta normal süresi 1–1 berabere sona eren İstanbul Bağlarbaşı maçını penaltı atışları sonucu 5–3 yenen Ergani Gençlerbirliği Türkiye üçüncüsü oldu.

"Birinci Olamadık"


Ergani Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Mehmet Kanat, İzmir'de yapılan Türkiye finallerinde şampiyon olmak istediklerini söyledi. Kanat, hedefleri olan Türkiye şampiyonluğunu elde edemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

"Emeğimiz Boşa Gitmedi"


İzmir'de Türkiye üçüncülüğü kupasını alarak döndüklerini belirten Kanat, şunları söyledi:
"Hedefimiz olan şampiyonluğu elde edemedik. Bunun için çok üzgünüz. Ama üçüncü olmakta güzel bir duygu, çünkü kupa alarak Diyarbakır'a döndük. Bunun için sevinçliyiz, verdiğimiz emekler boşa gitmedi."

"Kupayla Diyarbakır'a Döndük"


Türkiye'nin en iyi dört takımı arasına girmenin çok önemli olduğunu ifade eden Kanat, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Türkiye'nin 81 ilinden yüzlerce ekibin yer aldığı Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Ligi'nde son dört takım arasında yer almak küçümsenecek bir başarı değil. Ayrıca İzmir'de yapılan son müsabakalarla Türkiye'nin en iyi üçüncü takımı olduk. Bu hem Diyarbakır hem de Türk futbolu için büyük başarıdır."

Kaynak: Temsilci / Spor

Türkiye Ergani İzmir Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title