Haberler

Ergani'de Alacak Verecek Kavgasında Kan Aktı: 2 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden 3 aile arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden 3 aile arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 24.00 sularında meydana geldi. Dicle Caddesi üzerinde esnaf olan 3 aile arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü. Olayda, Mehmet Zeki Kaya ile Bozan İçli hayatını kaybetti, Nuri Kılıç ve Cihan Yoldaş, Aygün Işık, Serdar Yoldaş, M, Sait Çetin ve Rıza Yoldaş yaralandı.

Ağır yaralanan Nuri Kılıç ile Cihan Yoldaş Diyarbakır'a sevk edilirken, diğer yaralılar ise ilçedeki hastanelere nakledildi.

Güvenlik güçleri ilçe genelinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nuri Kılıç Diyarbakır Ergani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Merve pamuk:

Allah o kişilerin tez vakitte belasını versin öldürdükleri kişi benim eniştemdi ve yeğenim babasız teyzemde dul kaldı allah onların belasını versin duysunlarki öbür tarafta iki elim onların yakasından düşmeyecektir allah azze ve celle onların tez vakitte belalarını verecektir o kişi yani benim eniştem 5 ay çocuk hasreti çekti tam kavuşmuşken onu öldürdüler allah onların bin kat cezalarını versin ruhuna el fatiha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title