Haberler

Erfelek Belediyesinde Toplu Sözleşme İmzalandı

Muzaffer Şimşek, Genel-İş Sendikası ile Sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerinin Anlaşmayla Sonuçlandığını, Sözleşmenin Her İki Tarafı da Memnun Ettiğini Söyledi.

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Genel-İş Sendikası ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını, sözleşmenin her iki tarafı da memnun ettiğini söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel-İş Sendikası ile yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanarak, 48 işçinin maaşlarının artırıldığını kaydetti. Sözleşmeyle işçilerin maaşlarının net 200 ile 216 lira arasında arttığını ifade eden Şimşek, şunları söyledi:

"Belediye yönetimi olarak imkanlar dahilinde işçilerimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Zaten işçilerimiz için ne kadar zam yapsak da onların haklarını ödeyemeyiz. Çünkü işçilerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. 48 işçinin yevmiyelerine 6 TL, sosyal hakları ise yüzde 10 zam öngörüldü. Sözleşme sonrası işçilerin maaşlarında 200 ile 216 lira arasında net artış gerçekleşti."

- SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title