Haberler

Ereğli Kaymakamı Engelliler İçin Masa ve Sandalye Boyadı

Konya'nın Ereğli ilçesinde bulunan Engelsiz Yarınlar Derneği masa ve sandalyeleri gökkuşağı rengine boyayarak kafe oluşturacak.

Konya'nın Ereğli ilçesinde bulunan Engelsiz Yarınlar Derneği masa ve sandalyeleri gökkuşağı rengine boyayarak kafe oluşturacak.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ile Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş'ın da boyayarak katkı verdiği projede engellilere yönelik kafe hizmeti sunulacak. Ereğli Eğitim Fakültesi 3. Sınıf Matematik öğretmenliği okuyan öğrencilerin de boyama programa katkı verdi.

Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, emeği geçenlere teşekkür ederek, derneğe gelen engelli vatandaşların rahatlıkla oturup vakit geçirebilmeleri için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ise birlik ve beraberlikten doğan güzel bir proje gerçekleştiğini, Belediye olarak dernek ve çevresinde sadece engelliler için park projeleri olduğunu belirtti.

"Küçük gibi görünse de engelliler için büyük bir uygulama yapıyoruz" diyen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise dernek ile beraber daha çok işler yapacaklarını ifade etti. Erden son olarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Boyanan masa ve sandalyeler Engelsiz Yarınlar Derneği'nin açacağı kafe için derneğe hediye edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title