Haberler

Ereğli Gençlik Merkezi Açıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Oğuz Ata Sosyal Tesislerindeki merkezin açılışına Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, ilçe protokolü ve gençler katıldı.

Özkan Özgüven yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bayramına denk getirilen Gençlik Merkezini Türkiye'nin geleceği olan gençlere armağan ettiklerini söyledi. Başkan Özgüven, "Yeni faaliyete geçirdiğimiz Gençlik Merkezi, gençlere özel hizmet verecek ve gençlerin sosyal aktivitelerini geliştirmelerinin, paylaşımcı ve üretici olmalarına katkı sağlayacağına inanıyorum. Dinlenme ve sohbet alanlarının yanı sıra, bilgisayar bölümleri, salon oyunları ve bilardo masasının yer aldığı bu tesis, aynı zamanda gençlerin bir araya gelmelerini sağlayacak bir merkez konumunda olacak. Onların kötü alışkanlıklardan uzat tutulması ise en büyük beklentimizdir" dedi.

Gençlerin araştırmacı ve sorgulayıcı olmaları gerektiğini ifade eden Başkan Özgüven, "Gençlerin sosyal, aktif ve üretici sosyal bireyler olarak gelişmesini, üretici ve girişimci olmalarını istiyoruz. Kendinizi geliştirin, zararlı alışkanlıklardan uzak durun" diye konuştu.

İlçe Müftüsü Yusuf Eseroğlu'nun okuduğu dua ile kurdele kesilerek Gençlik Merkezi hizmete açıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özkan Özgüven Oğuz Ata Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title