Haberler

Ereğli'deki Spor Kulüplerinden Ziyaret

Ereğli ilçesindeki amatör spor kulüplerin yöneticileri, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ereğli ilçesindeki amatör spor kulüplerin yöneticileri, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.

Zonguldak Ereğlispor Başkanı Kaan Kocaman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez'e amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunlara ilişkin bilgiler verdi.

Beyçayırı Stadı'ndan ilçedeki tüm spor kulüplerinin faydalandığını belirten Kocaman, "Stadın aydınlatma ve kira bedelleri kulüplerimizin belini bükmektedir. Amatör spor kulüplerimiz gönüllülük esasına göre bölge sporuna katkı vermeye çalışıyor. Kulüplerimizin karşılaştığı sorunlar ise şevkimizi kırıyor. İlçedeki spor kulüpleri olarak bir bütün halinde hareket etme kararı aldık bu doğrultuda da kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sorunlarımızı dile getireceğiz ve çözümü noktasında destek isteyeceğiz" diye konuştu.

Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez de amatör spor kulüplerine her zaman katkı vermeye çalıştıklarını bu doğrultuda kulüplerin taleplerini ilgili noktalara da aktarılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title