Haberler

Ereğli'de Yanan Restoran Alanı Yeniden Hayat Bulacak

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş ve Birim Müdürleri ile birlikte Atatürk Kültür Parkında incelemelerde bulundu. Atatürk Kültür Parkını Ereğli'nin akciğerleri olarak tanımlayan Başkan Özgüven, yeşil dokusu ve sosyal tesisleri ile sadece Ereğli değil çevre il ve ilçelerden çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Parkında yanan restoran alanını yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Ekin Aile Gazinosu olarak hizmet veren ahşap, lambrili tesisin hayranlık uyandıran bir kimliği olduğunu belirten Özgüven, bu kimliğe uygun yeni bir tesisin yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade ederek, "Bu alana yapılacak sosyal tesisi yap-işlet-devret modeli ile Ereğli'ye kazandırmak istiyoruz. Bu alanı değerlendirmek isteyen müteşebbisleri bekliyoruz. Düğün salonu, kır gazinosu, aile restoranı yanında ikinci bir alternatif olarak 50- 60 yatak kapasiteli butik otel olarak ta işletme yapılarak hizmet verebilir. Ekonomik durumu iyi olan müteşebbisler bize gelerek ister kendi hazırladıkları projeyi isterlerse Belediye olarak bizim hazırlayacağımız projeyi değerlendirebilirler. Bu proje ile hem atıl bir alan yeniden canlanmış olacak hem de Rahmetli Belediye Başkanımız Kenan Akpınar'ın anısını burada yeniden yaşatmış olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, yanan gazino alanı ile birlikte aşağıda yer alan havuzunda proje dahilinde değerlendirileceğini sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Akpınar Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title