Haberler

Ereğli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi'nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza Ereğli Alaplı karayolunun Gülüç Beldesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Yavuz idaresindeki 67 TL 684 plakalı otomobil ile Uğur Durbal idaresindeki 34 AP 5655 plakalı otomobil kavşağa giriş yaptıkları sırada çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yoldan çıkan 34 AP 5655 plakalı otomobilin sürücüsü Uğur Durbal yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polise ve 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada 67 TL 684 plakalı otomobilde bulunan kadın ve çocuklar panik yaşadı.

Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yavuz Zonguldak Alaplı Gülüç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title