Haberler

Ereğli'de Serinlemek İçin Denize Giren Kişi Boğuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ereğli'de serinlemek için denize giren kişi boğuldu- Hastaneden detay Zonguldak'ta denize giren kişi boğuldu Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde serinlemek için denize giren kişi boğuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ereğli'de serinlemek için denize giren kişi boğuldu- Hastaneden detay Zonguldak'ta denize giren kişi boğuldu Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde serinlemek için denize giren kişi boğuldu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Cemaller köyü Çavuşağzı mevkisinde denize giren Serkan Aker (35), suda çırpınmaya başladı ve bir süre sonra gözden kayboldu.Dalgalara kapılan Aker, çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırılan Serkan Aker, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aker'in, evli ve 1 çocuk babası olduğu, İstanbul'da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve memleketine fındık toplamaya geldiğini öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title