Haberler

Ereğli'de Ramazan Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen Ramazan Şenlikleri devam ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen Ramazan Şenlikleri devam ediyor.

Düzenlenen programda palyaço, Hacivat-Karagöz, ateş Yutan, Nasrettin Hoca, Semazen gösterisi gibi etkinliklerin vatandaşlarla buluştu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ramazan ayının yapılan etkinlikle ayrı bir atmosfere büründüğünü söyledi. Başkan Özgüven, "Oğuz Ata Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz Ramazan Şenlikleri ile ayrı bir Ramazan havası estiriyoruz. İlçemizin tanınmış firmaları yanında Ereğli dışından da şenliğe renk katan firmaların açtığı stantlar yanında belediyemiz organizesinde yapılan palyaço, Hacivat-Karagöz, ateş yutan, Nasrettin Hoca, semazen gösterileri yanında canlı müzik dinletisi ile vatandaşımız gönüllerince eğlenme imkanı buluyorlar. Vatandaşlarımızdan büyük ilgi gören şenliğimiz Ramazan ayı boyunca zengin içeriği ile görsel bir şölen havasında devam edecek" diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven stantları gezerek bilgi aldılar. Kaymakam Erden, firma yetkililerine "hayırlı olsun" dileğinde bulunurken, Ramazan eğlencelerinin Ereğli'ye farklı bir soluk getirdiğini söyledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title