Haberler

Ereğli'de Pınarözü Camisinin Temeli Atıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin katkı ve önderliğinde hayırsever işadamlarının destekleriyle yapılacak olan Pınarözü Camisi’nin temeli atıldı.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi'nin katkı ve önderliğinde hayırsever işadamlarının destekleriyle yapılacak olan Pınarözü Camisi'nin temeli atıldı.

Temel atma töreni Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Müftü Yusuf Eseroğlu, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, CHP Belediye Meclis Üyesi ve İşadamı Halil Ercan, İşadamı Mustafa Balıkçı ile mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Pınarözü Cami İmamı Duran Tıraş mevcut Camii binasının yetersiz olması nedeniyle Ereğli Belediyesine müracaat ettiklerini, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in girişimleri sonucu gerekli prosedürlerin aşılmasıyla birlikte hayırsever işadamlarının da katkılarıyla Pınarözü Cami'nin temelinin atılacağını belirterek desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Özkan Özgüven, CHP Belediye Meclis Üyesi ve hayırsever işadamı Halil Ercan ile işadamı Mustafa Balıkçı'ya teşekkür etti.

"Her hayırlı işin ardında cami yapımı vardır" diye konuşan Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu ise cami yanında lojman yapımının da yapılarak hizmete sunulması gerektiğini söyledi.

Camilerin manevi değerlerin başında geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, "Bu değerlerimize bakmalı ve sahip çıkmalıyız. Pınarözü Mahallemizin Cami binası ömrünü tamamladığı için yeni bir cami yapımı konusunda istişarelerde bulunduk. Çok şükür ki, bugün Belediyemiz katkı ve önderliğinde hayırsever işadamlarımızın katkıları ile Camimizin temelini atacağız. Birlikte açmakta inşallah nasip olur. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden de, Pınarözü Cami yanında lojmanın da yapılmasını arzu ettiklerini belirtti ve temeli atılacak Pınarözü Camisi'nin hayırlı olmasını diledi.

Okunan duaların ardından Pınarözü Cami'nin temeli atıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Müftü Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title