Haberler

Ereğli'de Muhtarlara Gönüllü Kart Dağıtıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde muhtarlara toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecekleri "Gönüllü Kart" dağıtıldı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde muhtarlara toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecekleri "Gönüllü Kart" dağıtıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Gönüllü Kartlar Ereğli Belediyesi Meclis Salonunda Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in katılımı ile muhtarlara dağıtıldı. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve dağıtımı yapılan Gönüllü Kart'lar ile muhtarların Konya genelinde toplu ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyledi.

Başkan Özgüven, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in muhtarlara verdiği önemi bu hizmet ile bir kez daha gösterdiğini ifade ettiği konuşmasında, Büyükşehir Yasasıyla önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Büyükşehir Yasasını vatandaşların anladığını fakat bazı tetikçi gazetecilerin TV ekranlarında yaygara kopardığını kaydeden Başkan Özgüven, "Onlar yaygara koparmaya devam etsinler. Biz işimize bakacağız. Mahallelerin belediye başkanı, mülki amiri sizlersiniz. Sizlerle kol kola güzel hizmetlere imza atacağız. Hizmet kervanı yürüyecek. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title